Volvo Galéria Magazin

Volvo XC60 a legnépszerűbb Volvo terepjáró

Fedezze fel Ön is a Volvo legnépszerűbb terepjáróját, melyet a Volvo Galéria Budapest, most személyesen mutat be Önnek.

Az XC60 a Volvo történetének legsikeresebb modellje. Hiába érkeznek a trónkövetelők, hiába jön ki a svéd márka jobbnál jobb modellekkel, valahogy az XC60 jelenti a vásárlók számára a tökéletes megoldást, az ideális választást. Hogy mi a Volvo közepes méretű SUV-jának a titka, azt Katona Károly, a Volvo Galéria Budapest értékesítési tanácsadója foglalta össze számunkra. 

Fedezze fel részletesebben a Volvo XC60 modellt a Volvo Galéria Budapestnél.

Amikor az XC60 esetében a biztonságról beszélek, akkor valójában arra gondolok, hogy az autó olyan biztonságérzetet ad nekem, hogy amikor egy hosszú munkanap végén mikor becsukom az ajtót, megfogom a kormánykereket, tudom, hogy az XC60 minden nap hazavisz biztonságban a családomhoz, mindezt a legnagyobb kényelemben utazva. Amennyiben szeretnének többet megtudni a Volvo legsikeresebb modelljéről, vagy szeretnék kipróbálni, látogassanak el a Volvo Galéria Budapest autószalonjába és kérjék kollégáink segítségét. 

A Volvo Galéria Budapestnél elérhető a Volvo XC60 modellből benzin vagy dízel mild hybrid (MHEV) és plug-in hybrid hajtás (PHEV). A Volvo elektromos hálózatról tölthető hybrid modelleit összefogó, új típuscsalád a Recharge.

A Volvo konfigurátor segítségével összeállíthatja álmai autóját, Kattintson: https://www.volvocars.com/hu/build

Keresse fel bizalommal az ország legnagyobb Volvo márkakereskedését, a Volvo Galéria Budapestet. Kollégáink várják érdeklődését.  

Volvo Galéria Budapest – Volvo Autó Galéria Kft.
1044 Budapest Váci út 50-58.
Telefon: 0036 1 555 3 555
Email: vgaleria@volvogaleria.hu

Kövess Minket

Kövess minket közösségi média felületeinken!