Volvo Galéria Magazin

Volvo a gyermekülések szakértője

A Volvo már több, mint 50 éve fejleszti innovációval a gyermekek autós utazásainak biztonságosabbá tételét. A legújabb gyermekülések az ez idő alatt megszerzett tudás felhasználásával készülnek, azért, hogy a gyermekeink a lehető legbiztonságosabb helyen legyenek egy Volvo autóban.

Mi a Volvo-nál pontosan tudjuk, hogy autójában soha nem szállíthat értékesebbet saját gyeremekeinél. És már hosszú ideje tudjuk azt is, hogy a kisgyermekek utazásakor a legbiztonságosabb a hátrafelé néző gyermekülés.

Itt a Volvo-nál elkötelezetten foglalkozunk a gyermekbiztonság fejlesztésével már a 60-as évek eleje óta. Mi végeztünk először ütközés tesztet a legelső gyermekülésünkkel, ami természetesen hátrafelé nézett. Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyermekeknek hátrafele néző ülésben kell utazniuk legalább 3-4 éves korukig. Egyszerűen csak azért, mert szükségük van az egész hátuk és a fejük környékének védelmére, mert a nyakuk nagyon sérülékeny és a fejük is nehezebb. Egy frontális ütközés esetén a hátrafelé néző gyermekülés választása az előre nézővel szemben akár élet-halál kérdés lehet számukra. Összehasonlítva a teszteket az előre és a hátrafelé néző gyermekülések között, több mint hétszer nagyobb ütközési erőhatást mértünk az előre néző gyermekülés esetében.  

A legújabb Volvo gyermeküléseink több mint 50 éves tapasztalat és innováció eredményei. Biztosítják, hogy gyermeke mindig a lehető legnagyobb biztonságban és kényelemben legyen. Ezt gyermekeink biztonságáért és jövőjükért tesszük.

Fedezze fel gyereküléseinket a Volvo Galéria Budapestnél személyesen, vagy akár online könnyedén is megvásárolhatja Őket a webáruházunkban: https://www.volvogaleriabudapest.hu/shop/

Kövess Minket

Kövess minket közösségi média felületeinken!