Volvo Galéria Magazin

Új családtaggal bővült Annoni Zitáék családja

Annoni Zita már három éve a Volvo Galéria Budapest márkanagykövete és büszke sofőrje egy Volvo XC60-nak. Most viszont eljött az idő, hogy elköszönjön régi autójától és egy újra cserélje. Nagy változás nem történt, mert a fotós a jövőben is a Volvo legnépszerűbb modelljét fogja vezetni, de, ahogy ő fogalmazott, nehéz volt az elválás.

Milyen élmények kötnek a most visszaadott XC60-hoz?

Nagyon nehéz még kimondani és furcsa is, hogy az előző XC60-asunk, hiszen az az autó számomra egy óriási szerelem lett, mind külsőleg, mind belsőleg egyaránt. Imádtam a felszereltségét és élmény volt vezetni is. Bár ugyanolyan típusba ülhetek át, de őszinte leszek, kicsit nehéz most a váltás, mert teljesen belezúgtam abba az autóba és rengeteg közös élményenünk volt az elmúlt három évben. Amikor átvettem azt az autót, akkor már várandós voltam és azóta a kisfiam már két és fél éves és az autó, mint egy családtag folyamatosan ott volt velünk minden élménynél. A kisfiam először csak hátul ült a gyerekülésben, mostanában pedig folyamatosan előremászik, mert ő akarja vezetni. Egyszer, amikor elöl ült elnyomkodta a gombokat és lezárta a hátsó csomagtartótNekekm persze éppen dolgozni kellett volna és nem tudtam kivenni a fotós cuccaimat a kisfiam akciójának köszönhetően.  Ez egy nagy kaland lett így. Kíváncsian várom, hogy az új autóval milyen élmények várnak ránk.

Mennyire volt praktikus a családotok számára az XC60?

Én nagyon biztonságosnak érzem az autót. Nagyon sok helyre utaztunk vele, többször bejártuk Olaszországot és mindig a legnagyobb biztonságban éreztük magunkat az utakon. Összességében minden szempontból csak pozitívumokat tudok felsorakoztatni róla.

Mennyire elég számodra, vagy számotokra a hely az autóban?

Szerintem egy nő számára sosincs elég nagy méretű autó, ha pakolni kell. Az a mennyiségű bőrönd és csomag, amit én össze tudok pakolni egy-egy utazás alkalmával, ahhoz valószínűleg teherautóra lenne szükség. Mindent egybevetve, nagyon kíváncsi leszek, hogy most, hogy tovább bővül a családunk, négy ember számára, hogyan fogok tudni bepakolni úgy, hogy minden meglegyen és azt se szabad elfelejteni, hogy még két kutyánk is van, úgyhogy mi egy igazán nagy család vagyunk. Nem félek attól, hogy nem fogunk elférni és majd valahogy megoldom, hogy a két gyerekülés között is elférjek.

Kövess Minket

Kövess minket közösségi média felületeinken!