Volvo Galéria Magazin

Boldog anyák napját kíván a Volvo Galéria Budapest csapata!

Anyák napja alkalmából a Volvo Galéria Budapest dolgozói meséltek az Anyukájukról.

Az év egyik legkülönlegesebb napja van, hiszen az édesanyákat ünnepeljük. Ők azok, akik velünk vannak életünk minden fontos pillanatában. Tőlük kaptuk életünket és ők hozzák világra szeretett gyermekeinket. Az édesanyák azok, akik feltétel nélkül szeretnek minket, kiállnak mellettünk a nehéz időkben is és gondoskodnak rólunk, amikor igazán szükségünk van rájuk. Az elmúlt évben még erősebb lett bennünk az érzés, hogy mik is az igazán fontos értékek.

A Volvo Galéria Budapest néhány dolgozóját kérdeztük az édesanyjukhoz fűződő kapcsolatukról és abban teljes egyetértés volt, hogy mindenki számára a legfontosabb támaszt jelentik az anyukák. Anyu, anyuci, muter, édesanya… A leggyakrabban ezen a néven szólítják anyukájukat. A megérdezettek számára az édesanyák elsősorban a biztonságot, a megnyugvást, a szeretetet és a meleg otthont jelentik. Ki ne emlékezne például az otthon finom ízeire. Nincsenek ezzel másképp a Volvo Galéria Budapest munkatársai sem, akiknek a borsófőzelék, a sült hús, a szabolcsi töltöttkáposzta és a vadasmarha zsemlegombóc a kedvencek. A genetika megkerülhetetlen, így minden bizonnyal sok hasonlóság van az édesanyákban és gyermekeikben. Munkatársaink az akaratosságot, a munkabírást, precizitást, türelmet, határozottságot és számtalan külső tulajdonságot is örököltek az anyukáiktól.

A Volvo Galéria Budapest nevében kívánjuk, hogy Isten éltesse az Édesanyákat, de nem csak ezen a vasárnapon, hanem az év minden napján!

Kövess Minket

Kövess minket közösségi média felületeinken!