Volvo Galéria Magazin

Annoni Zita és a Volvo XC40 Recharge első találkozása

Ahogy arról korábban már írtunk, a Volvo Galéria Budapest egy ünnepélyes bemutató keretén belül rántotta le a leplet a svéd márka első teljesen elektromos hajtású típusáról. A rendezvényen üzleti partnerek, ügyelek és barátok mellett jelen volt a Volvo Galéria Budapest márkanagykövete Annoni Zita is, így meg tudtuk kérdezni mit gondol a Volvo leginnovatívabb autójáról. 

Mik az első benyomásaid a Volvo XC40 Recharge-ról?

Imádom a márka minden típusát. Mióta napi szinten használok egy XC60-at, teljesen magával ragadott a ,,Volvo életérzés”. Ez a típus csak még jobban tökélyre fejleszti azt a finomságot, ami a jelenleg elérhető típusokban már amúgy is jelen van. Amikor beültem a vezetőülésbe, rögtön nagyon otthonosan éreztem magam. A műszerfal kialakítása és a kormány is igazi remekmű. Én elsősorban nőként vizsgálom az autót és másodsorban fotósként. A Volvo XC40 Recharge belső kialakítása esztétikai szempontból remekül sikerült, jólesik ránézni és annak, aki sokat ül a volán mögött ez nagyon fontos szempont lehet. A kényelem semmit nem változott. Nagyon szeretem a Volvókban, hogy olyan ülni bennük, mintha egy fotelban pihennék otthon. 

Mi a véleményed a Volvo ,,zöld víziójáról”?

Tudok róla, hogy a Volvo minden típusát elektromos meghajtással szeretné ellátni 2030-ra és szeretne karbonsemlegessé válni, ami számomra nagyon szimpatikus. Szerintem már van egy olyan nagyobb vásárlói réteg, aki tudatosan vásárol, ezáltal az autót is ennek megfelelően választja. Számukra igen fontos az, hogy a gyártó, a márka milyen értékeket képvisel. A Volvo ebben a tekintetben is példamutató és élen jár az autógyártók között. Bízom benne, hogy ez egyre szélesebb rétegek számára lesz fontos és elérhető is.  

Mi a legérdekesebb számodra egy elektromos autóban?

Az, hogy nincs hangja. Nagyon furcsa így elsőre, hogy beindítok egy autót és észre sem lehet venni, hogy már működik. Hosszútávon ennek is nagyon sok haszna van, hiszen a motorhang is egy zajterhelés, de ez egy olyan dolog, amit meg kell szokni. Még nem volt lehetőségem forgalomban is kipróbálni az autót, de remélem a Volvo Galéria Budapestnek hála hamarosan erre is lesz lehetőségem. 

Tudj meg többet a tisztán elektromos Volvo XC40 Recharge modellről a Volvo Galéria Budapest weboldalán

Kövess Minket

Kövess minket közösségi média felületeinken!